Starity

Borzalmas dolog történt Azealia Banksszel

2016. december 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete egyik legizgalmasabb karácsonya elé nézett az énekesnő, de végül gyásszal telik az ünnep számára.

hirdetés
Borzalmas dolog történt Azealia Banksszel

Azealia Banks a Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy nemrég még anyai örömök elé nézett, mostanra pedig nem maradt más számára, mint az önmarcangolás és a gyász.

Szóval még csak most vagyok túl egy fontos magánéletbeli eseményen, amit szeretnék veletek is megosztani. Most vetéltem el, ami miatt visszahúzódtam, teljesen össze vagyok zavarodva, sokkos állapotban vagyok és bűnösnek, egy kicsit depressziósnak érzem magam, amiért kudarcot vallottam. Nem is beszélve a szégyenről. Van köztetek valaki, aki hasonló tapasztalatokkal rendelkedzik és megosztaná velem a témával kapcsolatos bölcsességét?

– írta az énekesnő az azóta eltávolításra került bejegyzésben.

Rajongói természetesen azonnal mellé álltak és megnyugtatták, hogy nem ő tehet arról, hogy a magzat „elment” és butaság lenne önmagát hibáztatnia. Azealia megosztotta velük, hogy a történtek fényében nagyon erőtlennek érzi magát, pláne azok után, hogy nagyon várta a gyermek érkezését, akit az ultrahangos vizsgálatoknak köszönhetően már látott is korábban.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek