Starity

Ezek a legdivatosabb sztárszemöldökök jelenleg

2016. december 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tökéletes vonalakat eltalálni egyikünknek sem könnyű, éppen ezért szívesebben bízzuk szakemberre. És hogy mely sztárok szemöldökei bizonyultak a legnépszerűbbnek a rajongók körében az elmúlt hónapokban? Mutatjuk!

hirdetés

Tavasszal még Cara Delevingne természetesen vastag szemöldöke volt a legnépszerűbb, az elmúlt hónapokban azonban sokat változott a divat, így ma már a vékony, ízlésesen elkészített vonalakat részesítik előnyben azok, akik fényképpel a kezükben érkeznek kozmetikusukhoz. Az alábbiakban megmutatjuk, mely sztárok szemöldökeit választják a legtöbben.

Selena Gomez

Az énekesnő bármit is csinál, bármennyit is variál a külsején, nem tud mellényúlni. Ami szemöldökét illeti, ő annak természetes vonalát tartja meg és vékony, mégis ízléses ívbe rendezve viseli.

Fotó: This Way Come

Zendaya

A színésznő a divatbloggerek álmának megtestítője a maga lágy lejtésű, hangsúlyos vastagságú, éles-hegyes végű szemöldével.

Fotó: We Heart It

Demi Lovato

Az énekesnő éles szögben hajló, erősen hangsúlyozott szemöldöke igazi aduász, mellyel az átlagosnál karakteresebbé tehetjük arcunkat és a tekinteteket a szemünk irányába vonzhatjuk.

Fotó: Billboard

Kylie Jenner

A tévésztár az év nagy részében szőke, rose gold árnyalatú hajjal flangált, ehhez pedig megtartotta természetes barna színű szemöldökét, ami bár jócskán elütött frizurája színétől – ezáltal markánssá varázsolva arcát –, mégis szívesen viselte így. Jól is tette egyébként, hogy nem erőltette az amúgy is folyamatosan ritkuló szálak festés általi roncsolását, hiszen valószínűleg már akkor tudta, hogy idővel a haját fogja visszafestetni feketére.

Fotó: Instagram

Cara Delevingne

Nyolc hónappal ezelőtt a brit modell szemöldökéért volt megőrülve a fél világ, mostanra azonban lecsengett ez a láz, bár a mai napig sokan választják az általa divatba hozott természetes, vastagon hagyott fazont.

Fotó: Wattpad

Bella Hadid

Cara kolléganője, Bella ezzel szemben a minimalizmus híve: ő vékonyra szedeti természetes ívű szemöldökét, ami nőiesen lágy vonásokat kölcsönöz egyébként jellegzetes arcának.

Fotó: Makeup Tutorials (via Getty Images)

Kendall Jenner

Kenny az egyszerűség híve, ami szemöldöke esetében is megmutatkozik, hiszen csupán egyetlen egyenes vonalban végződnek a szemét keretező szálak.

Fotó: Fashionista

Lucy Hale

A Pretty Little Liars sztárja saját bevallása szerint senkinek nem engedi, hogy hozzányúljon a szemöldökéhez, ugyanis féltve óvja annak szálait és mindig csak annyit szed / szedet ki belőle, amennyit nagyon muszáj, így annak természetes vonalát követi.

Fotó: Instagram

Lily Collins

Lily egyszerű ívű, alacsony hajlásszögű, naturális vastagságú szemöldöke is kedvelt volt a hölgyek körében idén.

Fotó: Pinterest

Emma Watson

A Harry Potter-filmek Hermionéját alakító színésznőnek igazán igéző tekintet varázsol szigorúan elrendezett, közepesen vastag, mégis nőies szemöldöke, melynek köszönhetően garantáltan megjegyeztük az arcát egy életre.

Fotó: Getty Images

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek