Starity

Három évvel ezelőtti balhé miatt nem engedik fellépni Justin Biebert Argentínában

2016. december 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekes 2013-ban keveredett bajba Argentínában, az ügy azonban azóta sem oldódott meg.

hirdetés

Justin Bieber 2013-ban Buenos Airesben koncertezett, amikor azzal vádolták meg, hogy testőreit ráküldte az egyik helyi fotósra, „gorillái” pedig nem csak megütötték a munkáját végző fényképészt, hanem ráadásul ellopták a kameráját és a pénzét is. Biebsnek állítólag a következő évben kellett volna visszatérnie Argentínába, hogy tanúskodjon az ügyben, ő azonban elmulasztotta ezt, így 2015-ben letartóztatási parancsot adtak ki ellene. Ügyvédei igyekezték elrendezni az ügyét, végül azonban nem jártak szerencsével.

Keves argentin Belieberek! Semmit sem szeretnék jobban, mint elvinni hozzátok a Purpose turnét, de a kormányotok ezt nem teszi lehetővé számomra, amit nagyon sajnálok. Ha a dolgok megváltoznának, nagyon szívesen visszatérnék hozzátok, de jelen pillanatban erre esélyem sincs

– üzente ottani rajongóinak az énekes, aki Dél-Amerika többi országába továbbbra is szabadon beléphet – náluk jövő februárban és márciusban teszi majd tiszteletét.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek