Starity

Gigi Hadid elutasította Zayn Malik lánykérési kísérletét

2016. december 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pillowtalk énekese már vőlegény szeretett volna lenni az ünnepekre, de barátnője nemet mondott neki.

hirdetés

Zayn Malik és Gigi Hadid alig több, mint egy éve randevúznak, ám az énekesnek ennyi együtt töltött idő is elég volt ahhoz, hogy megbizonyosodjon róla: a szőke szépséggel kívánja eltölteni élete hátralévő részét. Éppen ezért vásárolt Giginek egy pompás ékszert és a kínálkozó alkalmat megragadva meg is kérte a kezét, a modell azonban nemet mondott, így meghiúsult az eljegyzési kísérlet.

Zayn nemrég megkérte Gigi kezét, ő azonban még csak 21 éves és nem érzi késznek magát arra, hogy megházasodjon, így nemet mondott. Gigi végignézte, ahogy az anyukája két csúnya váláson is keresztülment, ezért úgy döntött, hogy csak akkor teszi meg ezt az életreszóló elköteleződést, ha 100%-ig megbizonyosodik arról, hogy Zayn a nagy Ő számára

– nyilatkozta a Life & Style magazinnak egy bennfentes.

Ha majd eljegyzik egymást, az nem olyasvalami lesz majd, amit Gigi rejtegetni akar a nyilvánosság előtt. Nagyon büszke arra, hogy Zaynnel randizik. Ha úgy dönt, hozzámegy feleségül, nem fogja titokban tartani.

via Hollywood Life

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek