Starity

Apa lesz Michelisz Norbert

2016. december 23. 12:12   |   Szerző: Szandi0820

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Túraautó Világbajnokság negyedik helyezettje és felesége első gyermeküket várják.

hirdetés
Apa lesz Michelisz Norbert
Fotó: Facebook / Michelisz Norbi

Norbi és szerelme hét éve alkottak már egy párt, amikor 2015 augusztusában sor került a menyegzőjükre is. A fiatalok nem titkolták, hogy minél hamarabb szeretnének szülői örömök elé nézni és kívánságuk hamar teljesült is. Norbi az örömhírről maga számolt be Facebook-oldalán keresztül:

Jövő áprilistól már két lány szurkol értem otthon. Hihetetlenül boldogok vagyunk Johannával!

– írta egy megható kép kíséretében. 

Régóta terveztük a gyermekvállalást, most nagyon örülünk és izgatottan várjuk a baba érkezését. Az utóbbi hónapokban roppant stresszes időszakon mentünk át, a sok munkám és Norbi rengeteg versenyzéssel kapcsolatos elfoglaltsága miatt, már azt hittem, ebből nincs kiút. Aztán megtudtuk, hogy hamarosan szülők leszünk, és egy csapásra minden megváltozott. Már most mindkettőnknek a pocakomban lévő pici a legfontosabb. Nagyon boldogok vagyunk! A tizenkettedik hétig babonából a rokonoknak sem árultuk el, hogy bővül a család, most a huszonharmadik hétben járok. Már a nevét is kiválasztottuk, de egyelőre titokban tartjuk

– mondta a Blikknek Johanna, Norbi felesége. Természetesen a leendő apukát is megkérdezte a Blikk, aki a következőket mondta:

Az élet legnagyobb ajándéka volt számomra, amikor kiderült, hogy Johanna babát vár. Nem is lehetnék boldogabb, hiszen hamarosan apa leszek! Mindig azt vallottam, hogy semmire sem szabad túl sokat várni az életben, a karrierem nem lehet akadálya annak, hogy gyermeket vállaljunk, a család az első. Tudom, hogy a vébén fontos és stresszes év vár rám, mindemellett egy új kihívással, az apaszereppel is meg kell birkóznom. Ám ez biztosan sikerülni fog. Hátborzongató, de a májusi magyar futamnak már szülőként vágok neki. Nagyon boldogok vagyunk, hozzánk idén hamarabb jött a Jézuska.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek