Starity

Újabb különlegességgel készül Tarja

2016. december 23. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn énekesnő néhány napja már belevágott karácsonyi fellépéseibe, melyek különlegességét néhány órája tovább fokozta.

hirdetés

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, a Nightwish aranytorkú ex-énekesnője Finnország-szerte különleges karácsonyi fellépésben részesíti rajongóit, első önálló korongja, a Henkäys Ikuisuudesta (Breath from Heaven) tízéves megjelenésének alkalmából. A finn szoprán korábban már azt is elárulta, hogy a régi dalok mellett az új szerzemények is helyet kaptak a repertoárjában, sőt beharangozta, hogy vendégek is csatlakoznak hozzá Miia Kosunen és Suvi Åkerman személyében – akik egyébként a győztes versenyzői a The Voice Of Finland nevezetű tehetségkutatónak, és mindketten Tarja mentoráltjai voltak.

A finn szépség néhány órája, hivatalos Facebook-oldalán egy videó keretein belül tudósította rajongóit arról, hogy december 24-én, azaz holnap egy spanyol tévéműsor, La Noche en Paz című epizódjában fog fellépni, melyet rajongói élő közvetítésben ezen a linken tekinthetnek meg, és mivel Tarja mindenre gondolt, ezért azt is elárulta, hogy aki esetleg nem tudja megtekinteni, annak lehetősége lesz lemaradását bepótolni, ugyanis a teljes fellépés fel fog kerülni hivatalos YouTube-csatornájára is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek