Starity

Holland Roden kiállt magáért

2016. december 27. 10:10   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt az utóbbi időben egyre több sérelem éri: felhasználók tömegei bántalmazzák szóban közösségi oldalain, októberben pedig majdnem tettlegességig fajult a gyűlölködés. Holland most elégelte meg a dolgot.

hirdetés
Holland Roden kiállt magáért

A 30 éves színésznő a 2011-ben startolt Teen Wolf után került be a köztudatba - azóta rengetegen kísérik figyelemmel mindennapjait, s követik őt a közösségi oldalakon. A színésznőről köztudott, hogy folyamatosan harcban áll az elfogadásért, és számtalan kampány, felhívás és jótékonysági esemény arca volt ezidáig.

Nyár végén számoltunk be Holland és a Teen Wolfból ismert Carver-fivérek, Ian Bohen és JR Bourne közös projektjéről a Bidchat szervezésében, ami hatalmas sikert aratott, számos rajongó mégis elégedetlenkedett, valamint teljesen a színésznő ellen fordult egy néhány hónappal ezelőtti tweet miatt, ami a sorozatos terrortámadásokról szólt.

Októberben előkerült egy kép, amelyen Holland sírva testőrével együtt távozik egy Teen Wolfos rendezvényről, a jelenlévők pedig úgy nyilatkoztak, hogy a színésznőt taszigálták, megdobálták és lehurrogták. 

„Képzeld el, hogy rajongónak nevezed magadat, aztán taszigálod és sértegeted a kedvencedet. Nézzétek, mennyire feldúlt. Taszít az egész. #SzeretünkHolland” – írta egy rajongó az fenti képhez a Twitteren.

Mindezek után elcsendesedtek a dolgok, ám a minap ismét történt valami, ugyanis Holland az alábbi üzenet képében adott hangot nemtetszésének.

Ismerem magamat és ismerem a barátaimat. Büszke vagyok arra, hogy elmondhatom, a diszkrimináció erkölcsös oldalán állunk. Jókedvűen, lelkesedéssel és tiszteletteljes figyelemmel éljük az életünket. Úgy hírlik, elítélni valakit úgy, hogy nem ismered igazán motiváció az ágyból való kikeléshez... hogy elvágjátok őt az életének jelentésétől... ez kihat az emberek létezésére. Nem kérem, hogy szeressetek. Azt kérem, hogy hagyjatok fel a gyűlölettel. Mindenkinek gondolkodnia kéne, mielőtt beszélni kezd. Jól jegyezzétek meg. Nagy figyelmet kapnak 2016-ban és utána. Hagyjatok fel a gyűlölettel. Gyűlöletfóbiám van. Először és utoljára mondom ezt el. Soha nem címezném ezt ekkora nyilvánosságnak. De úgy érzem, ez mindenkire tartozik. De valaki, aki közel áll hozzám, felhívta a figyelmemet arra, hogy borzalmas félreértés terjeng és az emberek, akik mindenféle mélységesen bántó dolgot aggatnak rám, nagyon súlyos, agresszív vádakat szülnek. […] Hálás vagyok, amiért bejárhattam a világot és élveztem és értékeltem minden percét. Mindig bővíteni akarom a távlataimat és antropológiailag megvizsgálni a különbségeket és a hasonlóságokat is egyaránt. Semmi gond nincs az egészséges vitával, hála az égnek, a homogenizálás nem világszintű. Mikor valakit felvételről hallasz beszélni valamiről, tudd, hogy általában szerkesztett, vagy a témából teljesen kiragadott.

A bejegyzés után ismét trend lett a #WeLoveYouHolland, azaz a #SzeretünkHolland hashtag, ahol rajongók hada kelt kedvence védelmére, ám akadtak olyanok is, akik egyenesen a halálát kívánták a színésznőnek.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek