Starity

Az utolsó simításokat végzi legújabb albumán Avril Lavigne

2016. december 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves énekesnő az Instagramon jelentette be, hogy 2017-ben kerül a boltok polcaira hatodik nagylemeze, melyen már az utolsó simításokat végzi.

hirdetés

Sziasztok! Először is szeretnék köszönetet mondani a türelmetekért és a támogatásotokért, amit az elmúlt két évben tanúsítottatok irántam, amíg a Lyme-kórral küzdöttem. Ez nem csak egy kemény harc volt számomra, hanem gondolatébresztőként is szolgált és kihatással lesz a zenémre, a művészetemre, az életemre és a személyiségemre. Mindig is az lesz az elsődleges dolog számomra, hogy folytassam a kórral vívott harcomat és alapítványomon keresztül is igyekszem felhívni az emberek figyelmét e betegség komolyságára

– olvasható az Instagramon közzétett bejegyzésben, mely így folytatódik:

Boldogan jelentem be, hogy az új zenémen dolgozom, a következő albumom pedig 2017-ben jelenik majd meg. Alig várom, hogy megnyíljak felétek és megoszthassam veletek a szívemet! Izgatott vagyok, mit fogtok szólni az új dalokhoz! 2017 fantasztikus év lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek