Starity

Demi Lovato előre tudta Camila Cabello kilépését?

2016. december 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg rajongót sokkolt múlt héten az a hír amiben kijelentették, hogy Camila Cabello kiszáll a Fifth Harmonyból. Most viszont előkerült egy felvétel a lányok X-Factoros időszakából, ami alapján sokan úgy gondolják, hogy Demi Lovato már előre jósolta az énekesnők jövőjét.

hirdetés

A 2012-es felvételben fedezte fel az Us Weekly, hogy az akkori mentor, Demi Lovato a banda Taylor Swift előadásukkal kapcsolatban mondta azt, hogy csak egy lányt látott igazán ragyogni.

Az igazság az, lányok, hogy tudom, hogy van esélyetek, mivel láttam az előadásotokat a mentor házban, és akkor voltatok igazán jók. De ma este úgy éreztem, csak egy ember volt igazán jó. És nagyon nem jött át ez a mai produkciótok. Azt akarom érezni, hogy levesztek a lábamról. Úgy érzem, sokat kell még együtt próbálnotok. Ki kell mozduljatok a falaitok közül egy picit. Mert jelenleg csak egyitőkötön látom, hogy ezt megteszi

– mondta Demi a Fifth Harmony produkciójára. A pontot az i-re Khloé Kardasian, a műsor akkori vendége tette fel, amikor Demit kérlelte, hogy árulja el, ki ragadtatta el ennyire. Az énekesnő habozások után Camilára mutatott:

Te. A lányoknak sokat kéne tanulniuk tőled

Válaszként a dicséretekben lubickoló Camila csak annyit mondott, hogy szerinte mindannyian ragyogtak.

Úgy tűnik Demi már akkor látott valami különlegeset Camilában. És ki tudja, lehet, hogy ez a kijelentése megalapozta a Fifth Harmony ex-tagjának döntését?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek