Starity

Férfi zaklatta Ariana Grandét – kiállt magáért az énekesnő!

2016. december 29. 01:01   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő már nem először állt ki magáért és nő társaiért közösségi oldalán, és most se tett másként, mikor az utcán érte sérelem barátja, Mac Miller előtt.

hirdetés
Férfi zaklatta Ariana Grandét – kiállt magáért az énekesnő!
Fotó: Seventeen

Mint minden embernél, egy idő után Ariana Grande énekensőnél is elszakad a cérna. Főleg,ha ismét őt, vagy nőtársait bántják szavakkal. A napokban történt ismét egy incidens, mikor az énekesnő és párja Mac Miller leugrott ételért és egy "fiú" hintett el olyan szavakat, amik megbántották, mint nőt, Arianát. Az eset annyira felbosszantotta az énekesnőt,hogy azonnal hangot adott haragjának a Twitter profilján

A párommal lementünk kajáért, amikor egy fiatalabb fiú követni kezdett minket, majd elmondta,hogy milyen nagy rajongója Macnek. Hangos volt, és nagyon izgatott, és mikor M beült az autóba, a fiú továbbra sem tágított, szinte már beült velünk a járműbe. Úgy voltam vele, hogy ez tök aranyos, egészen addig, amíg meg nem szólalt, »Ariana szexi, mint a fene, ember, értem, miért őt döngeted«. *szünet* Döngeted? Mi a franc? Rendben, ez nem nagy dolog sokatoknak, de nagyon bántó volt és tárgyiasító számomra

Majd az énekesnő a következő sorokban megemíltette azt,hogy sok köze lehet ezeknek a beszólásoknak ahhoz,hogy a nőkben sok a félelemérzet és az elnyomás. 

Nem egy darab hús vagyok, akivel csak úgy szórakozni lehet. Felnőtt ember vagyok, aki megérdemli a kapcsolatot egy olyan férfival aki szereti, védelmezi és tiszteli őt. Nagyon fájó, hogy sok ember dobálózik ilyen szavakkal és ilyen könnyen tárgyiasítja a nőket. Ezeket a dolgokat nyíltan meg kell beszélni, mert belül tovább emésztenek minket. Meg kell osztani, miért érezzük magunkat kényelmetlenül, mert ha ezt nem tesszük, ez csak fokozódni fog. Nem tárgyak, vagy díjak vagyunk! Hanem Királynők!

– írta Ari mikroblogján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek