Starity

Stroke érte Benkóczy Zoltánt

2016. december 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Operettszínház színésze feleségével éppen Szegedről tartott Budapest felé, amikor az autópályán megtörtént a baj. Neje lélekjelenlétének köszönhetően azonban hamar kórházba került a művész.

hirdetés
Stroke érte Benkóczy Zoltánt
Fotó: MTI - Zih Zsolt

Normális tempóban haladtam az autópályán, amikor elhomályosult előttem minden. A feleségem szerencsére észrevette, hogy valami nincs rendben velem. Szóval tartott, kérdezgetett, de állítólag félrebeszéltem, és nem is igazán lehetett érteni, hogy mit mondok

– mesélte a Blikknek a 70 éves színész.

Katalin asszony pár másodpercig nem tudta, hogy mitévő legyen, de aztán döntött, és helyesen cselekedett. Lelökte férje lábát a gázpedálról, és megragadta a kormányt. A leállósávban biztonságosan megállt a jármű, az asszony pedig azonnal hívta a mentőket, akik a kecskeméti kórházba szállították, majd innen a budapesti Honvédkórházba. A színészt néhány napig itt kezelték, de a Karácsonyt már szerettei körében tölthette - elmondása szerint ez volt a lehető legszebb karácsonyi ajándék számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek