Starity

Varázslatos! Így kérte meg párja az Alkonyat sztárjának kezét – videó

2016. december 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-szériában Alice-t alakító színésznő rövidesen férjhez megy, hiszen párja megkérte a kezét, ő pedig igent mondott neki.

hirdetés
Varázslatos! Így kérte meg párja az Alkonyat sztárjának kezét – videó

Ashley Greene az Instagramon tette közzé azt a videót, melyet december 19-én rögzítettek párjával új-zélandi kiránulásuk során. A szerelmesek egy mesezép vízesésnél romantikáztak, amikor Paul Khoury fél térdre ereszkedett Ashley előtt és megkérte a kezét. A színésznő természetesen igent mondott, ám eljegyzésük hírének nyilvánosságra hozásával ezidáig vártak.

Ígérem, hogy életem végéig azon leszek, hogy mosolyt csaljak az arcodra. Olyan módokon egészítesz ki engem, melyenek létezéséről nem is tudtam. Mindennél jobban szeretlek és már alig várom, hogy megtegyem veled ezt az életreszóló lépést

– írta Paul az Instagramon, Ashley pedig ekképp fogalmazott ugyanott:

Ez a valaha volt legszebb pillanat, amit csak remélhettem. Sikerült a legboldogabb, legszerencsésebb nővé tenned. Alig várom, hogy megbizonyosodhass a mérhetetlen szerelmemről életünk végéig.

Nagyon szerencsés és izgatott vagyok, amiért életem hátralévő részét a legjobb barátommal tölthetem el. Ez a legszebb dolog, amit valaha láttam

– áradozott gyűrűjéről a barna hajú szépség az alábbi kép mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek