Starity

Marilyn Monroe egykori relikviáit kapta ajándékba Thalía

2016. december 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő férje, Tommy Mottola igencsak kitett magáért idén karácsonykor.

hirdetés
Marilyn Monroe egykori relikviáit kapta ajándékba Thalía

Thalía mindig is hatalmas rajongója volt az 1950-es évek szexszimbólumának, Marilyn Monroe-nak, így annál nagyobb volt az öröme, amikor karácsonykor kibontotta a férjétől kapott ajándékot. A dobozban ugyanis néhai kolléganője egykori táskája rejtőzött, abban pedig Marilyn személyes tárgyait találta.

Tommy egy aukción jutott hozzá a ritka és értékes darabokhoz, felesége pedig azóta odáig és vissza van a csodálatos ajándékokért, amiket az Instagramon keresztül a rajongóinak is megmutatott a minap.

Csak egy igazi rajongó képes megérteni, micsoda őrület ez! Karácsonyra kaptam Tommytól a táskát, amit a senki mással össze nem hasonlítható Marilyn Monroe használt. Ő egy aukción jutott hozzá az ünnepek alatt. A táska tartalmazza még Marilyn saját fésűjét, az emblematikussá vált vörös rúzsát és az időtlen arcát garantáló púderét. Rajongóként hatalmas megtiszteltetés ez számomra

– írta a közösségi oldalon Thalía, akinek férje egy eredeti Monroe-aláírást is ajándékozott, melyen a színésznő látható autogramosztás közben, a héttárben pedig második férje, Joe DiMaggio várakozik rá.

 

Thalia (@thalia) által közzétett videó,

 

Thalia (@thalia) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek