Starity

Kimondta a bíróság Halle Berry és Olivier Martinez válását

2016. december 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros két évnyi házasság után tavaly adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

hirdetés

2015. október 27-én adta be a válókeresetet Halle Berry és Olivier Martinez. A pár mindössze két évig élt házasságban, ám kapcsolatuk nagy részében külön fedél alatt voltak: míg a színésznőt az Egyesült Államokba szólította a munkája; férje jórészt Európában töltötte az idejét, így aligha meglepő, hogy végül eltávolodtak egymástól.

Érdekesség, hogy mindketten felperesként adták be a válókerestet, de a kaliforniai törvények szerint meg kellett egyezniük, hogy végül melyikük indította a pert. Martinez elállt a válástól, így átengedve Berrynek a felperesi szerepet. Nemrég hivatalosan is megállapodtak, a bíróság kimondta a válást, hároméves kisfiukat pedig megosztott felügyeleti jog mellett nevelik majd fel.

Kölcsönös szeretettel és egymás iránti tisztelettel léptünk tovább, figyelmünk pedig immár közös fiunkra irányul, arra, hogy neki mi a legjobb. Mindketten a legjobbakat kívánjuk egymásnak, és bízunk abban, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket ebben a nehéz időszakban

– írta a pár a tavaly kiadott közös nyilatkozatban.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek