Starity

Ezek voltak Kardashianék legemlékezetesebb pillanatai 2016-ban

2016. december 30. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner famíliát kilenc évvel ezelőtt ismerte meg a világ és azóta is a csúcson vannak! Cikkünkben összeszedtük az idei év legizgalmasabb momentumait velük kapcsolatban.

hirdetés

Kim Kardashiant kirabolták Párizsban

A kétgyermekes sztármami családja nő tagjaival érkezett a francia fővárosba az ott megrendezésre került divathét miatt. Október 3-án azonban sor került élete legmegrázóbb pillanatára, ugyanis fegyveres férfiak csapata ütött rajta Hôtel de Pourtalès-beli lakosztályában és amellett, hogy élete kioltásával fenyegették, 10 millió dollár értékű ékszereit is meglovasították. Az incidens után Kim átértékelte az életét, eltűnt a közösségi médiából és hivatalos eseményeken való fellépést sem vállalt.

Világra jött Dream Renée Kardashian

Rob Kardashianra januárban újra rátalált a szerelem Blac Chyna modell oldalán, akit rövid időn belül eljegyzett, májusban pedig bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják. A legkisebb Kardashian-baba a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben jött világra november 10-én 3374 grammal.

Kanye West kórházba került

A rapper november 21-én utaltatta be magát a UCLA Medical Centerbe, nem sokkal azután, hogy egy gyenge pillanatában lemondta fellépéssorozatának fennmaradó állomásait. Később kiderült, hogy a pszichiátrián, paranoiával és depresszióval kezelték Westet, aki egy családi barát szerint édesanyja, Donda West halálának kilencedik évfordulója, felesége párizsi kirablása és a fokozódó munkatempó miatt kelt ki önmagából. Kilenc nappal később szerencsésen elhagyhatta az egészségügyi intézményt, hajszínt váltott és sort kerített egy, a jövendőbeli amerikai elnökkel, Donald Trumppal való találkozásra is.

Tyga megcsalta Kylie Jennert

Az Us Weekly januárban hozta nyilvánosságra, hogy a rapper hűtlen volt barátnőjéhez – összeszűrte a levet az egyik videoklipje forgatásán megismert brazil modellel, Annalu Cardosóval –, de csak később, májusban került sor a szakításukra. A pár mindkét tagja új emberekkel kezdett találkozgatni, de hamar rájöttek, hogy nem bírják külön, így pár héttel később kibékültek és azóta is dúl a szerelem közöttük.

Kim Kardashian óriási botrányt váltott ki meztelen szelfijével

Márciusban tette közzé Kim az alábbi szelfit, ami valamivel azelőtt készült róla, hogy másodjára is teherbe esett. A kép megosztotta az internetezőket: voltak, akik nyíltan szembeszálltak a tévésztárral, mondván, hogy nem etikus a magamutogatás részéről; mások ezzel szemben kiálltak mellette, mert meglátásuk szerint önmagunk, a testünk elfogadására és szeretetére ösztökélt minket, rajongókat. Egy biztos: erről a felvételről beszéltek idén a legtöbbet és számtalan ellentétet váltott ki még kollégák, barátok között is.

Kylie Jenner visszahozta a 2000-es éveket

A szépségiparba is betört tinédzser halloween alkalmából Christina Aguilera Dirrty című videoklip-beli megjelenését másolta le, ráadásul olyan hitelesen, hogy az énekesnő egy életre a szívébe zárta őt és még születésnapi partijára is meginvitálta Kylie-t.

Kim Kardashian megmutatta Saint Westet

A 36 éves sorozatsztár februárban mutatta meg első ízben második gyermekét, Saintet, ezt követően pedig több fotó és videó is napvilágot látott a kicsiről, akivel túlzás nélkül nem lehet betelni

Véglegesítették Khloe Kardashian és Lamar Odom válását

A pár 2013 óta tervezte a különválást, ám tavaly ősszel közbeszólt a sportoló betegsége, így Khloe egészen addig kitartott mellette, amíg a férjének szüksége volt rá. Bár kapcsolatukat számtalan alkalommal próbálták rendezni, ez nem sikerült, így Khloe ismét beadta a válókeresetet, a bíróság pedig december közepén hivatalosan is elválasztotta őket.

Kylie Jenner ledobta a textilt

Bár Kylie korábban sem a visszafogottságáról volt híres, idén minden eddiginél többet mutatott magából. Novemberben például a topless fotói kerültek fel a világhálóra, melyeken párjával, Tygával pózol. Azóta kiderült, hogy ezek a felvételek egy naptárfotózás során készültek és többek között ezekkel (is) akart kedveskedni választottjának 27. születésnapja alkalmából.

Black Chyna elhagyta Rob Kardashiant és meglépett Dreammel

Arthur George desinger a Snapchaten tudatta a rajongókkal december 17-én, hogy Chyna elhagyta Robot és magával vitte egy hónapos csemetéjüket is. Nem sokkal ezt követően kibékült a sztárpár: rendezték a köztük lévő nézeteltéréseket és azóta is együtt élnek.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek