Starity

Zimány Linda ügyvéd fejjel gondolkodik

2017. január 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Britney Spears-hasonmás ügyvédtanoncként tölti napjait és már konkrét tervei vannak azt illetően, hogy mivel szeretne foglalkozni a későbbiekben.

hirdetés

Zimány Linda sikeresen elvégezte a Károli Gáspár Református Egyetemen a jogi szakot, így igyekszik elsajátítani a szakma csínját-bíját mielőtt maga is praktizálni kezdene, és mint a híres hollywoodi filmben Reese Witherspoon által megformált karakter, Dr. Szöszi jut mostanában mindenkinek az eszébe róla.

Linda életformája teljesen átalakult, mióta ügyvédjelöltként tölti a gyakorlatát. Ugyan így sem teljesen stresszmentes az élete, de már nem a fotózások helyszínein, hanem inkább egy irodában tölti napjait. Hiába él boldog párkapcsolatban a jómódú Kedves Ferenccel, a saját lábán szeretne megélni és karriert befutni.

Meg kell tanulnom, hogy a munkát ne vigyem haza. Néha előfordul, hogy még otthon is egy jogi problémán gondolkozom. Rádaásul hajlamos vagyok a dolgokba lelkileg is belemélyedni, mások baját magamra venni

– idézi a Ripost Linda szavait, akinek már arról is szilárd elképzelése van, milyen irányba haladna a szakmán belül: a személyiségi jogi ügyek vonzzák, melyekben ismert ember lévén van már némi tapasztalata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek