Starity

Vége! Külön utakon folytatja Kembe Sorel és Kondákor Zsófi

2017. január 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sztárjai négy együtt töltött év után a különválás mellett döntöttek.

hirdetés
Vége! Külön utakon folytatja Kembe Sorel és Kondákor Zsófi
Fotó: TV2

A TV2 népszerű napi sorozata forgatásán ismerkedett meg Kembe Sorel és Kondákor Zsófi, akik nem csak a képernyőn, hanem azon túl is egymásra találtak. Bár magánéletüket mindig féltve óvták a nyilvánosságtól, érezhető volt, mennyire szeretik egymást – ez az érzés azonban mostanra elmúlt, hiszen a Blikk megtudta: szakítottak egymással.

Hónapokkal ezelőtt elköltöztem otthonról. Zsófival mindent megbeszéltünk, többek közt azt is, hogy nem árulunk el részleteket a szakításról. Sosem kifelé éltük meg az életünket, ez ezután is így marad. Várható volt, hogy előbb-utóbb kiderül, de nincs mit mondanom

– nyilatkozta a színész a lapnak.

Egy bennfentes tudni véli, hogy a kapcsolat egy, a Zsófi életében felbukkant harmadik személy miatt futott zátonyra, ám a hír egyelőre nem került megerősítésre. A színészpárnak egyébként van egy közös gyermeke, Katja, aki idén már negyedik születésnapját ünnepli majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek