Starity

Sárközi Anita vezeti majd a Tolerancia Gálát

2010. október 11. 20:08   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anita már bebizonyította, hogy nemcsak gyönyörű dalai miatt olyan magával ragadó énekesnő, hanem önzetlensége miatt is, hiszen szívét lelkét beleadja abba, amit csinál, minden téren.

hirdetés
Sárközi Anita vezeti majd a Tolerancia Gálát

Az I. Magyar Tolerancia Díjátadó Gálán elsőként kaphatta meg a legtoleránsabb popénekesnőnek járó díjat. 2011 május 25-én pedig megrendezésre kerül a II. Magyar Tolerancia Díjátadó Gála és Jótékonysági Koncert, amelyen Amanda Elstak mellett Anita fog konferálni.

A gálaest a New Orleans Music Pub elegáns falain belük zajlik majd le, teltházzal és a média által végigkísérve. A jelöltek listáját 2010. augusztus 20-án hozták nyilvánosságra, szavazni pedig december 1-jétől lehet majd.

A díjátadót követő 3 órás koncertet Schaffler Nina és Terry Black vezeti majd. A koncerten a jelöltek és nyertesek fognak fellépni, a belépő teljes összegét pedig az Amanda Anyaotthon fogja megkapni.

Sárközi Anita elárulta, nagyon büszke azokra a célokra, amelyek mellett ő is kiállhat, és amiket segíthet részvételével a Gálán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek