Starity

Jennifer Lawrence még sosem csókolt meg senkit szilveszter éjfélkor

2017. január 02. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába az egyik legszexibb és legkeresettebb színésznő, JLaw-nak még nem volt alkalma megcsókolni senkit szilveszter éjfélkor.

hirdetés

Az Oscar-díjas színésznő volt a Late Night with Seth Meyers című műsor szilveszteri adásának sztárvendége, melynek keretein belül természetesen szó esett az amerikaiak hagyományáról, miszerint szilveszter éjfélkor kötelező megcsókolni valakit. Azt gondolhatnánk, hogy a gyönyörű Jennifer Lawrence-nek nem kell aggódnia az újévi randija miatt, ám a szőke szépség elárulta: még soha, eegyetlen szilveszterkor sem volt lehetősége csókot váltani valaki számára fontossal.

Utálom. Ki nem állhatom a szilvesztert. Úgy érzem, mintha mindenki a tökéletes pillanatot hajszolná. Nem emlékszem, hogy valaha is megcsókolt volna valaki szilveszter éjfélkor vagy hogy egyáltalán jól éreztem volna magam. A Harry és Sally totál elcseszte a szilvesztereket életem hátralevő részére

– nyilatkozta Jen.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek