Starity

Döbbenetes történetet osztott meg édesapjával kapcsolatban Dwayne Johnson

2017. január 02. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves filmsztár hatalmas rajongója édesapjának, így nem csoda, ha igyekszik neki segíteni, amiben csak lehet.

hirdetés

A Sziklának is becézett Dwayne Johnson bár olykor bepillantást enged magánéletébe a közösségi oldalakon, jobbára igyekszik óvni a szeretteit a rivaldafénytől. Nemrég mégis megmutatta, milyen csodálatos autóval volt alkalma meglepni édesapját karácsony alkalmából és egyúttal egy döbbenetes családi történetet is megosztott.

Vásároltam apámnak egy karácsonyi ajándékot és sikerült vele meglepnem őt. Nehéz élete volt. Rocky Johnson minimalista fickó. Mindig is az volt. Sosem kért többet és az évek során az igényei is mindig alacsonyan voltak. Őrült sztori, de 13 éves volt, amikor az édesapja elhunyt és azon a karácsonyon az anyja új pasit hívott a családi vacsorára. A fickó totál leitta magát, majd levizelte a pulykát. Apám kilépett a házból és egy lapát segítségével vonalat húzott a hóba és azt mondta, ha a fickó átlépi, ő megöli. A piás ezt megtette, apám meg kiütötte őt. Kihívták a zsarukat, és azt mondták apám anyjának, hogy amint a pasija újra eszméletre tér, ki fogja nyírni a fiát, így döntse el, ki menjen és ki maradjon. A család jelenlétében nagyanyám közölte apámmal, hogy kívül tágasabb. 13 éves volt és egy csapásra hajléktalanná vált. Ez az elcseszett história 1954-ben történt Kanadában

– olvasható a bejegyzésben, ami így folytatódik:

Apámnak akkor a létminimumra volt szüksége és azóta sem vágyik többre. Az elmúlt években beköltöztettem egy nagy házba, vásároltam neki egy teherautót, hogy legyen mit vezetnie, amit szó szerint addig vezet, amíg újat nem hozok neki. A pokolba is, bármit megadok neki, amire csak vágyik, de ő maga soha nem kér semmit. Karácsonykor mindig eszembe jut ez a történet, hogy mit kellett elszenvednie 13 éves korában, de szerencsésen túljutott rajta és mindent megtesz a boldogulásáért. Ez pedig a nagyrabecsülés érzésével tölt el engem a küzdelme és kemény munkája iránt, ugyanakkor segít értékelni mindazon vicces alkalmakat, amikor 13 éves koromban az edőteremben dolgoztatott és azt mondta: Ha feladod, mehetsz... ha sírsz, anyád mellett a helyed... Akkoriban utáltam ezt, most már megértem. Férfit faragott belőlem anélkül, hogy levizelte volna a pulykát. Ez csak egy apró módja annak, hogy köszönetet mondjak és boldog karácsonyt kívánjak neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek