Starity

Véget ért Louis Tomlinson és Danielle Campbell kapcsolata?

2017. január 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyelőre nem tudni biztosan, mi történhetett az énekes és a színésznő között, de minden jel arra utal, hogy románcuk a végéhez ért.

hirdetés

Decemberben ünnepelték első évfordulójukat I Fotó: Instagram / Louis Tomlinson

Voltam már jobban is. Helló 2017!

– írta a lenti szelfi mellé Louis Tomlinson az Instagramon, aminek egészen addig nem sok jelentősséget tulajdonítottunk, amíg be nem járta a külföldi sajtót az énekes szakításának híre.

Louis és párja, Danielle Campbell színésznő ugyanis állítólag pontot tett egy éve tartó kapcsolata végére és ezt bizonyítja az is, hogy a The Originals sztárját a minap Gregg Sulkinnal kapták lencsevégre, amint kéz a kézben rótták Los Angeles utcáit. Dani már a szilvesztert is a színész oldalán ünnepelte és láthatóan remekül szórakoztak a baráti társaságukkal.

Arról nem áll rendelkezésre információ, hogy mi történhetett az egykori álompár között, ami előidézte a szakítást. Gregg egyébként jó ideje szingli – mióta véget vetett Bella Thorne-hoz fűződő viszonyának, nem volt komoly kapcsolata, de ki tudja, talán ez is meg fog változni hamarosan...

Bellával majdnem másfél évig voltak együtt I Fotó: Instagram

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek