Starity

Jennifer Lawrence nem szelfizik többé a rajongóival

2017. január 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár jelenleg éppen hazánkban tartózkodik új filmje forgatásán, sajnos nincs sok esély arra, hogy közös szelfit készíts Jenniferrel, ha netán összefutnál vele.

hirdetés

Jennifer Lawrence Budapestre érkezett, hogy Red Sparrow című filmjét leforgassa, ám a rajongók, akik Budapest utcáit róva azt remélik, hogy összeakadnak az Oscar-díjas színésznővel és közös fotót lőhetnek vele, valószínűleg csalódni fognak. A sztár az ausztrál Daily Telegraphnak nyilatkozta néhány nappal ezelőtt, hogy a rajongói szelfik ideje immár hivatalosan is lejárt.

Mostanában kezdek igazán goromba és magamba zárkózott lenni. Azt hiszem, az emberek úgy vélik, hogy máris barátok vagyunk, mert híres vagyok és már ismernek engem, de én nem ismerem őket.

Jennifer igyekszik természetesen megfelelni a rajongók elvárásainak, és továbbra is kész pózolni a vörös szőnyeges eseményeken, de a továbbiakban, ha civil emberként tér be valahova, közös fotózkodásra nem ad lehetőséget. Döntésének első áldozata egyébként Utazók-beli partnere, Chris Pratt volt, aki hiába kért közös fotót Jennifertől, kolléganője lekoptatta.

Meg kell védenem a buborékomat, úgy értem, fura munkám van, de nem lehet ez a valóságom is

– magyarázta a színésznő.

Bár a szelfizést letiltotta, Jen azért mégsem szeretné cserben hagyni rajongóit. Idén karácsonykor is ellátogatott szülővárosának gyerekkórházába, hogy felvidítsa a kis betegeket.

via MTV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek