Starity

Miley Cyrus biztosra megy! Ha egyszer megházasodik, nem válik el

2017. január 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színész-énekesnő boldog párkapcsolatban él vőlegényével és már csak az esküvő van hátra.

hirdetés

Szüleinek köszönhetően jó példa van Miley Cyrus előtt azt illetően, milyen is egy jó házasság, és hogyan lehet ébren tartani a lángot évtizedeken át. Szülei, Billy Ray és Tish ugyanis 23 éve élnek boldog házasságban és pontosan ez az, amire az énekesnő is vágyik: egy harmonikus, boldog kapcsolat. Liam Hemsworth oldalán tagadhatatlanul boldog is, ugyanakkor barátai elmondása szerint a boldogító igen kimondása előtt szeretne megbizonyosodni arról, hogy biztosan ő az igazi.

Miley 2017-ben több filmen szeretne dolgozni és minden vágya, hogy újra együtt szerepeljenek Liammel. Valami romantikus vígjátékra gondol, amiben Liam és az ő karaktere ki nem állhatnák egymást, de ezt még azelőtt szeretné megvalósítani, mielőtt oltár elé állnának, hiszen a magánéletben nagyon boldogok és jól alakulnak a dolgaik. Hajthatatlan a házassággal kapcsolatban, ugyanakkor nem akar elválni, így szeretne biztosra menni, mert számára az esküvői fogadalom az örökkévalóságot jelenti

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek