Starity

Bizalmasai hozták kellemetlen helyzetbe Kylie Jennert

2017. január 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rendkívül kínos szituáció állt elő nemrégiben, ugyanis Kylie saját, fizetős applikációján általa jóvá nem hagyott tartalom jelent meg.

hirdetés

Kylie Jenner rajongói kénytelenek búcsút venni kedvencüktől, ugyanis a szépségiparban tevékenykedő tévésztár nemrég úgy nyilatkozott, hogy többé nem hajlandó posztolni saját applikációján keresztül, melynek exkluzív tartalmaihoz havi 2.99 dollár fejében bárki hozzáférhet.

Ahogy az a hírességek esetében lenni szokott, természetesen az alkalmazást nem kizárólag Kylie kezelni, hanem egy általa választott, bizalmasakból álló csapat, ám a tévésztár alaposan mellényúlt velük, hiszen a minap egy olyan poszt került ki, amire nem csak, hogy nem adta az áldását, de egyenesen az elveibe ütközőnek találta.

A kapcsolatom a mindenséget jelenti számomra. T és én sok időt töltünk együtt, de így is igyekszem megtalálni a módját, hogy más módon is a tudomására juttassam, mennyire szeretem őt. Itt egy kis lista, amit én készítettem azzal kapcsolatban, hogyan lehet megtartani egy férfit.

1. Kelj fel korán, készíts neki reggelit és az ágyban szolgáld fel!

2. Lepd meg apró ajándékokkal! Hallottam, hogy T egyszer azt mondta, vágyik arra, hogy legyen személyre szabott evőpálcája, így megleptem vele a szülinapján.

3. Dobd fel a szexuális életeteket! Pörgesd fel a dolgokat szexi fehérneműkkel, játékokkal és masszázzsal.

4. Készítsd el otthon a kedvenc éttermi menüjét!

5. Törődj a barátaival is! Amikor T barátai átjönnek hozzánk, mindig főzök nekik valami finomat.

6. Süss neki sütit mindenféle ok nélkül!

7. Randizzatok! Bár nagyon sok időt töltünk együtt, igyekszem mindig beiktatni egy vacsorát és mozit, hogy kimozduljunk és kettesben legyünk kicsit.

A bejegyzés maga ugyan nem különösen kompromittáló, Kylie azonban felháborítónak tartotta, hogy bizalmasai azt a gondolatot ültették el rajongói fejében, miszerint a hálószobában szexuális játékszerekkel és erotikus masszázzsal szokta felhevíteni a dolgokat, így a Twitteren adott hangot nemtetszésének.

Sziasztok, srácok! Mostantól kezdve nem fogok posztolni az applikációmon keresztül, mert ma megjelent egy bejegyzés, amit SOHA NEM mondtam vagy láttam. Egy nagyon személyes témáról van szó, aminek közzétételét soha nem engedélyeztem. Nem tartom fairnek a dolgot se magammal, se veletek szemben, hogy azt higgyétek, ezek az én szavaim. Nagyon sajnálom a dolgot és tudom, hogy megtalálom a módját, hogy mindannyian elégedettek legyünk. Szeretlek titeket

– csiripelte a mikroblogon.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek