Starity

Fogyása nyomán kinyílt a világ Tóth Vera számára

2017. január 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összehasonlíthatatlanul megváltozott a világ a 31 éves énekesnő számára amióta ledobta pluszkilóit.

hirdetés

Fotó: Nők Lapja / Emmer László

Bár még nem elégedett maximálisan az elért eredménnyel, Tóth Vera sokkal boldogabban kel fel reggelente, amióta leadta túlsúlya nagy részét. Az énekesnő nem kevesebb, mint harminchárom kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban, amiben nagy segítségére volt gyomorszűkítő műtétje.

Most nőttem fel! Nem akarok többé édes, duci kislány lenni, akit egy kicsit mindenki sajnál, és aki koldulja a szeretetet. Most, hogy ezt kimondtam, hirtelen rádöbbentem: valószínűleg a bálnapáncélom tartott meg ilyen sokáig gyerekstátuszban. Ahogy ledobtam magamról ezt a harminchárom kilót, hirtelen kinyílt számomra a világ. Eltűntek a korlátok, amit a pluszkilóimmal építettem magam köré, nem kikászálódom az autómból, hanem kipattanok, nem esik nehezemre a felkelés, könnyedén belibbenek a színpadra, csak úgy elugrom bevásárolni, egyáltalán, kellemesebbé vált az élet

– nyilatkozta Vera a Blikknek.

Fotó: Nők Lapja / Emmer László

A beavatkozásra egyébként egészségügyi okok miatt került sor, hiszen bár Vera nagyon sokszor és sokféleképpen próbált megszabadulni a pluszkilóktól, nem sikerült neki vagy ha igen, akkor is visszaszaladt rá a leadott felesleg. Az énekesnő saját bevallása szerint nagyon várja már, hogy elérje a neki kikalkulált 72 kilót és hogy végre az M-es méretű ruhák között válogathasson az üzletekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek