Starity

Khloe Kardashian kevésnek érezte magát Kim és Kourtney társaságában

2017. január 04. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár jelenleg Khloe az egyik legnépszerűbb tévésztár az Egyesült Államokban – az E! jóvoltából már második önálló műsorát vezeti –, saját bevallása szerint korábban kisebbségi komplexusokkal küzdött nővérei társaságában.

hirdetés

Kardashianékat akarva-akaratlanul is mindenki ismeri, ami nem is csoda, hiszen hatalmas elképzelésekkel, magabiztossággal és elhatározással vágtak neki műsoruk, a Keeping Up With The Kardashians útnak indításába, ami idén már 10. évfordulóját ünnepli. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a kisebbik Kardashian-lány, Khloe közel sem volt olyan önbizalommal teli, mint nővérei, amiről csak a közelmúltban nyilatkozott először.

Egészen addig nem volt aknés a bőröm, amíg a húszas éveimbe nem léptem, a testvéreim pedig soha nem néztek ki jobban, mint akkoriban. Azt gondoltam, Hogy a francba lehetek közülünk én a duci meg ez meg amaz? Ez nem fair!

– osztotta meg érzéseit Khloe legújabb műsora, a Revenge Body keretein belül. A január 12-én startoló szériában azonban már ő segít a jelentkezőknek formába kerülni, legyen szó testük és külsejük bármilyen nemű változásáról – rá mindenben számíthatnak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek