Starity

Betekintő érkezett a Pretty Little Liars folytatásához

2017. január 05. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még hosszú hónapokat kell várnunk a sorozat utolsó tíz epizódjának képernyőre kerüléséig, de a Freeform csatornának köszönhetően most bepillanthattunk, mire számíthatunk a folytatásban.

hirdetés

Augusztus 30-án került adásba a népszerű drámasorozat eddigi utolsó része, amivel közel egyidőben azt is megtudhattuk, hogy az évad második felét csak nyolc hónappal később sugározza a Freeform. A következő epizód április 18-án kerül képernyőre, ám az eddig egyelőre talány, milyen izgalmakat tartogat a folytatás a bravúros évadfelező után.

Az új betekintő képkockáiből kitűnik, hogy Spencer (Troian Bellisario) csodálatos módon megússza az őt ért támadást, a titokzatos A. D.-nek azonban esze ágában sincs leállni, sőt még őrültebb tempóra kapcsol, hogy megbüntesse a lányokat. Marlene King executive producer elárulta, hogy az utolsó tíz részben számtalan visszaemlékezést láthatunk majd, melyek segítségével helyükre kerülnek a történet darabkái.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek