Starity

January Jones: „Nincs szükségem férfira”

2017. január 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39. születésnapját ma ünneplő színésznő a Red magazinnak vallott arról, hogy egyedülálló anyaként is boldog, teljes életet él és nincs szüksége férfira.

hirdetés

January Jones 2011-ben adott életet fiának, Xandernek és azóta sem hozta nyilvánosságra, ki a gyermeke apja. Ugyan férfiak jöttek-mentek az életében, a színésznő úgy véli, egy nőnek nem kell maga mellett tudnia egy férfit ahhoz, hogy boldog legyen.

Jó dolog, ha egy férfit erős nők vesznek körül, hiszen megtanítják neki, hogy tisztelni kell a gyengébbik nemet. A fiam életében nincs olyan ember, aki azt mondaná neki, hogy Ne sírj! vagy hogy Úgy dobsz, mint egy lány vagy hasonló baromságokat, amely hibákat az apukák akarva-akaratlanul is elkövetnek

– nyilatkozta a lapnak January, majd ekképp folytatta:

Egyszerűen nem érzem úgy, hogy szükségem van partnerre magam mellett. Akarok egyáltalán? Ahhoz, hogy megosszam valakivel a szobámat és az életemet, nagyon különleges valakinek kell lennie. Olyasvalakinek, aki hozzáad a boldogságomhoz és nem elvesz belőle. Rájöttem, hogy nagyon magas elvárásaim vannak a másik nemtől, és bár lehet, hogy majd kompromisszumot kell kötnöm, az életem most is teljes. Nem érzem úgy, hogy szükségem lenne férfira. Miután megszületett Xander, elmentem pár randira, de mindig azt éreztem, bár otthon maradtam volna és inkább a tévét nézném helyette vagy a gyerekemmel lennék.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek