Starity

Újra nősülni készül L. L. Junior

2017. január 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes pár hónappal ezelőtt új életet kezdett és most készen áll arra, hogy ismét elkötelezze magát.

hirdetés

Fotó: Facebook / L. L. Junior

Októberben számoltunk be arról, hogy L. L. Junior nyilvánosságra hozta: szakított párjával, Csillával, akivel két közös gyermekük van. Ezzel egyidejűleg arról is lehullott a lepel, hogy az énekes új életet kezdett és nagyon boldog új párja oldalán. Nemrég azt is megtudhattuk, hogy Körtvélyessy Zsolt színész lánya, Kinga oldalán talált rá a boldogságra, és már meg is kérte a kezét.

Valóban együtt vagyunk Kingával. Ő az a lány, akivel a Csillával való kapcsolatunk megromlása után először lelki társak lettünk, majd hónapokkal később baráti viszony alakult ki közöttünk. Majd ebből lett szerelem. Kettőnk kapcsolata teljesen független attól, hogy a gyermekeim anyjával megromlott a viszony, időben is távol van egymástól

– nyilatkozta a Blikknek Junior és hozzátette, hogy az új szerelemtől függetlenül továbbra is jó viszonyt ápol gyermekei édesanyjával – a karácsonyt is együtt töltötték.

Junior egy fantasztikus, romantikus gesztust tett. Egy repülővel felszálltak és egy hatalmas molinóra a földön az volt kifeszítve, hogy Hozzám jössz?. Így kérte meg a kezét. Kinga azonnal igent mondott

– árulta el a lánykérés részleteit Körtvélyessy, aki áldását adta lánya és az énekes románcára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek