Starity

Sarka Kata: „A házasságom véget ért”

2017. január 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hajdú Péter felesége a Facebookon közölte követőivel, hogy már nem fáradozik a házasságuk megmentésén.

hirdetés

Tavaly júliusban értesülhettünk arról, hogy válságba került Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata. A sztárpár igyekezett menteni a menthetőt és mindent megtettek annak érdekében, hogy rendezzék soraikat, ám végül nem jártak szerencsével. Kata a válókeresetet is beadta a férje ellen, ám a tárgyalásra egyikük sem ment el, így az eljárást hivatalból megszüntette a bíróság. 

Fotó: Facebook / Sarka Kata

Kata nem sokkal ezelőtt a Facebookon tett ki egy nyilatkozatot, melyben kerek-perec kijelenti: házassága véget ért, Péterrel el fognak válni.

Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok, és ennyien bíztattok! Hiszem, és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! Nehéz időszakon vagyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam

– írta bejegyzésében Kata.

Gyermekei a legfontosabbak az életében I Fotó: Facebook / Sarka Kata

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek