Starity

Bikiniben mutatta meg kifogástalan alakját Camila Cabello

2017. január 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves énekesnő jelenleg jól megérdemelt szabadságát tölti, amiről nem mulasztott el beszámolni az Instagramon.

hirdetés

Alig pár hét telt el azóta, hogy napvilágot látott a hír, miszerint Camila Cabello úgy döntött, elhagyja a Fifth Harmonyt, az énekesnő azóta fejest ugrott a szabadságra és egyelőre pihenéssel, feltöltődéssel tölti az idejét, hogy aztán teljes gőzzel nekilásson első önálló albuma munkálatainak.

Az Instagramon nemrég közzétett bikinis képei útján tudatta 8.3 milliós követőtáborával, hogy jelenleg Cancúnban élvezi szabadságát. A felvételeken láthatóan remek formában van az énekesnő, aki saját bevallása szerint imád Mexikóban időzni.

Négy év fél együtt töltött év után sajtóképviselői útján tudtuk meg, hogy Camila úgy döntött, elhagyja a Fifth Harmonyt. A legjobbakat kívánjuk neki. Ti, rajongók a kezdetektől velünk voltatok, támogattatok minket, velünk örültetek és sírtatok és velünk nőttetek fel. Szereteteteket és támogatásotokat élvezve folytatni fogjuk. Négy erős, elkötelezett nő vagyunk. Izgatottan tekintünk a jövőbe és kíváncsian várjuk, mit hoz az újév

– olvashattuk a Fifth Harmony december 19-én közzétett nyilatkozatában, amit nem sokkal később az érintett hivatalosan is megcáfolt egy közlemény útján.

Teljesen lesokkolt a Fifth Harmony által a tudomásom nélkül közzétett bejegyzése. A lányok igenis tisztában voltak a szándékaimmal már jó ideje, hiszen hosszas beszélgetéseket folytattunk a jövőnkkel kapcsolatban a turnénk alatt. Azt mondani, hogy a képviselőim útján tudattam velük, hogy elhagyom a Fifth Harmonyt, egész egyszerűen nem igaz. Ahogy a többiek, úgy én is megosztottam, milyen terveim vannak a jövőre nézve, hogy szólóban szeretném folytatni 2017-ben, de nem állt szándékomban így elválni a csapattól. Szomorú, hogy életem ezen fejezete így ér véget. A legjobbakat kívánom a lányoknak: sikert és igaz boldogságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek