Starity

Jennifer Lopez távoltartási végzést kért zaklatója ellen

2017. január 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színész-énekesnő ügyvédje január 3-án adta be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz a távoltartási végzésről szóló kérelmét.

hirdetés

Jennifer Lopez az iratokban arra kérte a hatóságot, hogy biztosítsanak neki nyugalmat, hiszen zaklatója, Timothy McLanahan lépten-nyomon a sarkában van. A szupersztár nem okkal tart a férfitól, hiszen Timothy korábban kéretlen ajándékokkal bombázta őt, emellett egy alkalommal az otthonába is betört, ha pedig mindez nem volna elég, korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel.

A gyanúsított a járművével korábban már behajtott az áldozat birtokára, hogy láthassa őt, amiért le is tartóztatták, valamint maga is beismerte, hogy követte az áldozatot. Erőszakos természetét is elismerte, üzenetek és virágok küldése útján zaklatta őt

– olvasható a bíróság sajtószóvivőjének, Mary Hernnek a nyilatkozatában.

A bíróság gyorsított eljárásban már ítéletet is hozott, melynek értelmében McLanahan 100 méteres körzetben nem közelítheti meg se Lopezt, se gyermekeit, Maxet és Emme-t, de a család otthona, a gyerekek iskolája, valamint az énekesnő járműve és munkahelye közelébe sem mehet. A bíróság döntéshozatalában egyébként nagy szerepet játszott az is, hogy Timothyt korábban fenyegetőzés és fegyverrel való visszaélés bűntettének elkövetése miatt felelősségre vonták.

Anyatigrisként óvja gyermekeit az énekesnő

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek