Starity

Nótár Mary beperelte L. L. Juniort

2017. január 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mulatószene koronázatlan királynője rágalmazás és becsületsértés miatt indított pert kollégája ellen.

hirdetés
Nótár Mary beperelte L. L. Juniort
Fotó: Facebook / Nótár Mary ; Facebook / L. L. Junior

Továbbra is hidegháború dúl Nótár Mary és L. L. Junior között! Előbbi ugyanis úgy döntött, bíróság elé viszi kollégáját, amiért a közelmúltban nyilvánosan nekiesett és azzal vádolta, hazudott a várandósságával és vetélésével kapcsolatban, valamint meggyanúsította, hogy a saját neméhez vonzódik.

Junior nevetségesnek tartja Mary ellene szóló jogi lépését, az énekesnő ügyvédje, Dr. Kovács Attila szerint azonban a Raggamoffin előadójának semmi olyan köz- vagy magánérdek nem volt a birtokában, ami indokolta volna, hogy ebbe az ügybe beleavatkozzon és rontsa kolléganője jó hírét.

Viccesnek tartom, hogy be lettem perelve, mivel semmi valótlant nem állítottam. Tanúkkal tudom alátámasztani minden mondatom. Ma is jogosnak tartom a felháborodásomat, mivel az anyaság szentségével nem lehet szórakozni. Ha eljut odáig az ügy, akkor Marynek kell majd bizonyítania az ellenkezőjét. Karba tett kézzel várom, hogyan fogja ezt megoldani

– nyilatkozta Junior a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek