Starity

Keity Mendieta hamarosan Manilába utazik

2017. január 06. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai szépségkirálynő nemsokára visszatér a Miss Universe helyszínére.

hirdetés
Keity Mendieta hamarosan Manilába utazik

Január végén kiderül, hogy a 2015-ös Miss Universe cím nyertese, Pia Wurtzbach kinek adja át koronáját, hiszen ismét megrendezésre kerül a világ legnagyobb szépségversenye. A koronáért 85 lány száll harcba, akik január 13-án érkeznek a verseny helyszínére, Manilába, ami a Fülöp-szigetek fővárosa, és az ország kereskedelmi, valamint kulturális központja is.

A panamai szépségkirálynő, Keity Mendieta Drennan nemrég adott interjút a LatinOL-nak melyben elmesélte, hogy nagyon sokat készül a versenyre, és szeretne győztesként hazatérni a Fülöp-szigetekről.

Keityről nemrég publikálták a hivatalos fotósorozatot, amit a Miss Universe-re készített az egyik leghíresebb panamai fotós, Dario Morneo. A fotósorozat azonban rengeteg negatív kritikát kapott, nemcsak azért, mert a képek nem tükrözik Keity természetes szépségét, hanem mert a panamai modell nagyon vékony a fotókon. Keity elmesélte, hogy a kirikák nem veszik el a kedvét, és teljes erejével fog küzdeni azért, hogy végre panamai lány fejére kerüljön a korona. 

Keményen dolgoztam az elmúlt hónapokban és minden negatív hozzászólás csak erősebbé tett. Rengeteget sportoltam, hogy edzett legyek, és tökéletesítettem az angol nyelvtudtásom. Fejlesztettem a kommunikációs készségem, ami nagyon fontos a szépségversenyeken

– nyilatkozta a modell, aki már készen áll arra, hogy a szakmai zsűrinek is bizonyítson. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek