Starity

Megtámadták Horváth Tamást

2010. október 12. 11:11   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik egykori felfedezettje nemrég összetűzésbe keveredett egy vidéki szórakozóhelyen, amikor egy középkorú férfi sértő megjegyzéseket tett rá. Tomi próbálta megbeszélni a dolgokat támadójával, de végül meg kellett védenie magát.

hirdetés
Megtámadták Horváth Tamást

Tomi saját bevallása szerint nem az a bulizós típus, azonban nemrég barátai unszolására ellátogatott egy vidéki szórakozóhelyre. Nagyon jól érezték magukat aznap este, de történt egy kisebb incidens. 

Egy 30-40 év körüli férfi megjegyzéseket tett az énekes külsejére, amiért kisebb összetűzésbe keveredtek. 

„Olyan alpári dolgok ezek, nem is gondoltam, hogy ilyen emberek vannak, hogy beleköt azért a másikba, mert mondjuk oldalt áll a haja...” – mondta Tamás.

Tomi próbálta lepergetni magáról a sértő szavakat, oda sem figyelt rá, de egy idő után kezdett komolyabbá válni a helyzet. A férfi már köpködött is, és továbbra is mondta a magáét, amikor a zenész kezet nyújtott és bemutatkozott, hogy megbeszéljék, mi a probléma. 

Horváth Tamás soha nem kezdeményezne balhét, csak ha már muszáj kiállnia magáért.  Az illető és ismerősei elkezdték lökdösni, közben Tomi barátai hívták a biztonsági őröket, így még a komolyabb verekedés előtt szétválasztották őket. 

Az énekesnek szerencsére nem lett komolyabb baja, a vállán megjelent pár véraláfutáson kívül, azonban a mai napig nem érti, mi volt a problémája a támadójának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek