Starity

Mariah Carey először nyilatkozott kudarcba fulladt újévi fellépéséről

2017. január 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Profihoz nem méltón, kritikán aluli fellépéssel próbálta szórakoztatni az énekesnő a New York-i Time Square-en ünneplő tömeget szilveszter éjjel.

hirdetés

Visszafogottan fogalmazunk, ha azt mondjuk, Mariah Carey nem volt a helyzet magaslatán a világ legnagyobb szilveszteri összejövetelén, hiszen bár ő volt a Dick Clark Productions rendezte Rockin' Eve sztárvendége, mégsem sikerült kihoznia magából a maximumot – de még a minimumot sem. Az este során ugyanis playbackelni próbált az énekesnő, ám csúnyán belebukott és csak lődörgött a színpadon, amit később azzal magyarázott közösségi oldalain, hogy valami elszaródott.

Az Entertainment Weekly nemrég mikrofonvégre kapta a szőke szépséget és a kudarcba fulladt fellépésről kérdezte, melyről először nyilatkozott az ominózus eset óta.

Minden, amit mondhatok, hogy Dick Clark egy csodálatos ember, én pedig elég szerencsés voltam, hogy karrierem kezdetén vele dolgozhassak. Azon a véleményen vagyok, hogy neki nem kellett volna hagynia, hogy ilyesmi történjen egy előadóval, minden bizonnyal ő is olyan megalázva érezhette magát, mint én. A történtek nem tartanak vissza attól, hogy a jövőben újra fellépjek ilyen típusú rendezvényeken, bár az is biztos, hogy kevésbé fogok bízni olyan emberekben, akik nem az én csapatom tagjai

– nyilatkozta Mariah.

Az igazi rajongóim a támogatásukról biztosítottak az esetet követően, amit én nagyra értékelek és a média minden mukatársa is hasonlóképpen járt el, hiszen egy csodálatos ünnepi időszak fordult katasztrófába szilveszterkor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek