Starity

Legújabb lemezén dolgozik a Foo Fighters

2017. január 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét stúdióba vonult a seattle-i ötösfogat, hogy megkezdje kilencedik nagylemezének rögzítését.

hirdetés
Legújabb lemezén dolgozik a Foo Fighters
Fotó: RINGO

A BottleRock Napa Valley fesztivál szervezői nemrég bejelentették, hogy idei rendezvényükön nem kisebb zenekar, mint a Foo Fighters is fellép, Dave Graham, a lebonyolításért felelős Latitude 38 Entertainment vezérigazgatója pedig megerősítette: a zenekar legújabb nagylemezén dolgozik.

A Foo Fighters stúdióba vonult, hogy az idei évet legújabb stúdióalbumának rögzítésével töltse. A BottleRock valószínűleg az egyetlen észak-amerikai fellépésük lesz 2017-ben.

A Dave Grohl vezette formáció 2014 novemberében jelentette meg eddigi legutolsó, Sonic Highways címre keresztelt korongját, így a rajongók már tűkön ülve várják a folytatást. A srácok természetesen az azóta eltelt években sem ültek tétlenül a babérjaikon: 2015 novemberében piacra dobták a Saint Cecilia középlemezt, Taylor Hawkins dobos pedig szólóban is bemutatkozott KOTA címet viselő EP-jének keretein belül, ez azonban nem jelenti azt, hogy elhagyná a csapatot.

Amíg képesek vagyunk megtenni mindazt, amit meg szeretnénk, meg fogjuk tenni. Halálunkig így lesz. A zenekar nem oszlik fel a közeljövőben, mert túl fura lenne, mint látni a nagyszüleidet elválni

– nyilatkozta a Foo Fighters jövőbeli tervei kapcsán a frontember.

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek