Starity

Évek óta titkolja élete legmegrázóbb élményét Naomi Campbell

2017. január 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves szupermodell Wendy Williams műsorában vallott arról, milyen trauma érte őt Párizsban néhány évvel ezelőtt.

hirdetés

Az egész világot megrázta Kim Kardashian a párizsi divathéten történt kirablásának híre, melynek során nemcsak élete kioltásával fenyegették meg a sorozatsztárt, hanem 10 millió dollár értékű ékszereit is elrabolták tőle. Kim csak nehezen dolgozta fel a traumatikus élményt, amit Naomi Campbell nagyon is meg tud érteni, hiszen saját bevallása szerint 2012-ben hasonló támadás áldozata lett.

Együtt érzek Kimmel, nagyon is, mert bár a saját történetemet titokban tartottam, 2012-ben engem is megtámadtak Párizsban. A reptértől követtek engem, majd rám támadtak. Kinyitották a kocsim ajtaját és azt mondták: Naomi Campbell, meg fogunk ölni!. Akkor nem hoztam nyilvánosságra ezt a történetet, mert nem akartam. Az utazásra nem vittem magammal testőröket, mert hirtelem elhatározásból jött az ötlet. Imádnivaló papámat, Azzedine Alaïát mentem meglátogatni. A kocsihoz léptem, de valami nem stimmelt. Furcsának találtam, hogy az ablak le van húzva, mert november lévén csontig hatoló hideg volt Párizsban

– elevenítette fel a történteket Naomi és bevallotta, hogy az mentette meg az életét, hogy egy kis kitérőt kért a sofőrtől.

Szerettem volna megállni egy gyógyszertárnál. A papám hívott éppen, és azt mondta: Kislányom, merre vagy? Mi már készen állunk a vacsorára!. Ekkor támadt egy ötletem. Hála Istennek az eset a papám üzletén kívül történt. A barátaim kijöttek és megmentettek engem. A sofőrt is beavatták tervükbe a támadóim. Azóta már eltelt pár év, de abszolút átérzem Kim helyzetét. Utálom még csak hallani is, ha azt mondják, valaki hazudik az ilyen történetekről. Tényleg valós a veszély. Velem is megtörtént és jó néhány másik ismert emberrel is, de az ő nevükben nem áll jogomban nyilatkozni erről.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek