Starity

Marelissa Him hamarosan visszatér a képernyőre

2017. január 09. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új munkát ajánlottak az egykori Miss Earth Panamának: a szépség a panamai TVN csatornán fog műsort vezetni.

hirdetés

A 2011-es Miss Earth Panama modellként kezdte karrierjét, majd 2011-ben elnyerte a Miss Earth Panama címet, és ő képviselte országát a nemzetközi versenyen, ahol sajnos nem került be a legszebb 16 lány közé. Az ezt követő évben a Miss Caraibes Hibiscus szépségversenyen mérettette meg magát, ahol ő lett az első udavarhölgy. 

Később otthagyta a szépségversenyek világát és 2014-ben debütált műsorvezetőként az Al Descubierto című műsorban, ahol olyan egykori szépségkirálynőkkel dolgozhatott együtt, mint Carolina Dementiev vagy a 2011-es Miss Universe Panama, Sheldry Sáez. Marelissa a közös munka során összebarátkozott a lányokkal – Carolina volt például az egyik koszorúslány a nemrég megtartott esküvőjén. 

Marelissa Him az Al Desubietóban.

A lánytól 2016-ban azonban megvált a csatorna, és úgy tűnt, hogy nem tér vissza a képernyőkre. Idén viszont ismét feltűnik majd a panamai TVN legújabb műsorában, mely a Dónde, Qué y Cuándo címet viseli. A lány január negyedikén tárgyalt a csatorna vezetőségével, és már nagyon várja, hogy megkezdődjenek a munkálatok. 

A január 4-én megszervezett találkozón kiderült, hogy rengeteg új projekt van, és így több lehetőség közül választhatok. Nagyon várom már, hogy visszatérjek a képernyőre

– nyilatkozta Marelissa a LatinOL-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek