Starity

Martín Karpan mozifilmben kapott főszerepet

2017. január 10. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Martín Karpant telenovella-színészként ismerhették meg a nézők, azonban most egy mozifilmben kapott főszerepet.

hirdetés

Martín Karpan 1996-ben kezdte színészi karrierjét a Flores amarillas en la ventana című telenovellában, mostanra pedig már több, mint húsz sorozatban bizonyította tehetségét. Magyarországon leginkább a 2005-ös Második élet és a 2008-as a Bosszú álarca című sorozatokból ismerhetjük, valamint volt szerencséje olyan híres sztárokkal együtt játszani, mint Catherine Siachoque,  Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Gabriel Porras, Lorena Rojas vagy Mario Cimarro.

2012-ben az El paseo 2 című filmben kapott szerepet, majd évekig nem állt kamerák elé. Később szerepelt az Anónima és a La Viuda Negra című sorozatokban. Ebben az évben azonban főszerepet kapott a Soley Bernal által rendezett Despertar: Awaken című drámában, melynek forgatási munkálatai Costa Ricában zajlanak majd. A filmben Martín Michelle Manterolával dolgozhat együtt, akit olyan sorozatokból ismerhetünk, mint az Anita, a bűbájos bajkeverő és A férfiak a szőkéket szeretik. 

A film hivatalos plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek