Starity

Angela Gossow visszatér

2017. január 09. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 2014-ben távozott az Arch Enemyből, ám mindezek ellenére továbbra is a formáció menedzsere maradt.

hirdetés
Angela Gossow visszatér

2014-ben szinte az egész világot sokkolta a hír, amikor kiderült: Angela Gossow elhagyja a Arch Enemyt. Az énekesnő neve szinte egybeolvadt a zenekaréval, hiszen csaknem huszonöt évig erősítette a csapatot. Angela egyébként a metálzene történelmében igencsak kiemelkedő személy, hiszen ő a legelismertebb női énekes, aki csakis a hörgést alkalmazza énekében.

A német vokalistáról egyébként az együttesből való kiválása óta szinte semmit sem lehetett tudni – egészen mostanáig. Angie-t a napokban kapta mikrofonvégre egy francia lap, melynek jövőbeli terveiről mesélt. Elárulta többek között, hogy elkezdett dolgozni egy új projekten, ami egy extrém metált játszó formáció lesz, és legkésőbb 2018-ban kerül megvalósításra. Mindezeken túl, a szőke szépség arról is mesélt, hogy miért is távozott az Arch Enemy éléről, valamint arról, hogy utódjául miért pont Alissa White-Gluzt választotta.

Elmondása szerint nem volt egyszerű egyszerre énekesnőként és menedzserként is helyt állni, ezért döntöttúgy, hogy itt az ideje a változásnak. Családjának is több időt szeretett volna szentelni, így döntése teljes mértékben érthető. Alissát pedig azért választotta a helyére, mivel nagyon jó barátok és mivel Alissát nagyon tehetségesnek és nem mellesleg fegyelmezettnek tartja, így szerinte vele lett tökéletes az Arch Enemy.

A német dalospacsirta szót ejtett arról is, hogy a csapat már javában dolgozik új lemezén, ami immáron a második korong lesz Alissával a fedélzeten, márciusban pedig a boltok polcaira kerül az As The Stage Burn! neveztű DVD is, amihez már egy hivatalos előzetes is érkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek