Starity

TVD: Még mindig kérdéses Nina Dobrev visszatérése

2017. január 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapok óta kérdés a The CW népszerű drámasorozatának rajongói körében, hogy az utolsó évadban vajon visszatér-e a sokak által várt Elena Gilbert.

hirdetés
TVD: Még mindig kérdéses Nina Dobrev visszatérése
Fotó: The CW

Mióta 2015 tavaszán bejelentette, hogy búcsút int Mystic Fallsnak, rajongók milliói várják vissza Nina Dobrevet, akit a Vámpírnaplók kezdete óta kettős (olykor hármas) szerepben láthattunk. A 28. születésnapját ma ünneplő színésznő minden bizonnyal exe, Ian Somerhalder miatt hagyta el a szériát, hiszen érthető okokból nehezére esett szerelmespárt alakítani kollégájával szakításuk után.

Szenecsére a készítők nem estek kétségbe és Nina nélkül is folytatták a sorozatot, ami bár közel sem bír olyan nézettségi adatokkal, mint annak előtte, panaszra azonban továbbra sincs okuk. A The CW csatorna mindazonáltal a történet lezárását kérte, így idén, a nyolcadik évaddal végérvényesen pont kerül kedvenc természetfeletti lényeink történetének végére.

Egy kérdés azonban továbbra is adott: visszatér-e a fináléra Nina Dobrev? Eddig minden jel arra mutatott, hogy igen, a színésznő ha csak egy rövid beugró erejéig, de meglepi rajongóit, mostanra ez már korántsem biztos. Tegnap, a TCA 2017-es téli sajtótájékoztatóján a csatorna elnökénél, Mark Pedowitznál érdeklődtek a színésznő visszatérése kapcsán, a kérdésre pedig nyugtalanító, korántsem egyértelmű válasz érkezett.

A legjobb módja, hogy megválaszoljam ezt a kérdést, ha azt mondom, Julie Plec, Kevin Williamson, a stúdió és a The CW nevében is megígérhetem, hogy fanatsztikus fináléval készülünk

– nyilatkozta Pedowitz, és bár konkrétan nem mondta ki, hogy Dobrev visszatér-e avagy sem, sokkal valószínűbb az utóbbi lehetőség.

A bolgár származású színésznőt egyébként tíz nap múlva láthatjuk viszont viszont legközelebb a mozikban a xXx: Újra akcióban című akcióthrillerben Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Ruby Rose és Deepika Padukone oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek