Starity

Ryan Reynolds csókot váltott Andrew Garfielddal! Mit szól ehhez Blake Lively?

2017. január 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a Deadpool sztárja veszített Ryan Goslinggal szemben a legjobb színésznek járó díjért, csókot váltott egyik kollégájával.

hirdetés

Tegnap este Beverly Hillsben került megrendezésre a 74. Golden Globe-díjátadó gála, ami természetesen számtalan felemelő pillanatban bővelkedett, az egyikkel pedig az egyik legnagyobb esélyes, Ryan Reynolds szolgált. A színész ugyan nem vihette haza a Deadpoolban nyújtott remek alakításáért járó díjat, hiszen helyette Ryan Gosling gazdagodott trófeával, de láthatóan így sem szomorkodott.

Történt ugyanis, hogy miközben Gosling a színpad felé vette az irányt, hogy átvegye a neki ítélt díjat és beszédében köszönetet mondjon az őt mindenben támogató párjának, Eva Mendesnek, Reynolds a mellette ülő Andrew Garfieldhoz fordult és csókot váltott vele. A színész felesége, a jobbján ülő Blake Lively azonban egyáltalán nem rökönyödött meg férje húzásán: duzzogás helyett hatalmas nevetéssel és tapssal jutalmazta a „mutatványt”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek