Starity

Selena Gomez nyitott lenne a Varázslók a Waverly helyből folytatására

2017. január 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színész-énekesnő nemrég az Instagramon nosztalgiázott a sorozatbeli testvérét alakító színésszel.

hirdetés
Selena Gomez nyitott lenne a Varázslók a Waverly helyből folytatására
Fotó: Disney Channel

Ugyan az elmúlt években elsősorban énekesnői karrierjére koncentrált, Selena Gomez kész lenne visszatérni a televíziók képernyőjére, méghozzá a Varázslók a Waverly helyből folytatásának keretein belül. Az ugyan kétséges, hogy a Disney ismét berendelné a 2012-ben véget ért széria folytatását, SelGo azonban elárulta, tőle nem állna távol ismét Alex bőrébe bújni.

David, szerintem össze kéne jönnünk újra

– mondta sorozatbeli kollégájának, David Henrie-nek a színésznő az Instagramon közzétett „története” keretein belül. A két sorozatsztár a beszélgetés során egyaránt arra a következtetésre jutott, hogy David karakerének, Justinnak mostanra már vagy 15 gyereke lenne, a Selena által alakított Alex ezzel szemben továbbra is egyedülállóként tengetné mindennapjait és önmaga keresésével foglalkozna.

Fotók: Instagram

A sorozat tíz évvel ezelőtt, 2007 októberében került először a képernyőre és összesen négy évadot – ezzel együtt 106 epizódot – élt meg. Az utolsó rész 2012. január 6-án került adásba, ennek évfordulóját ünnepelte most Selena és David.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek