Starity

Megható beszédben mondott köszönetet szeretteinek Ryan Gosling

2017. január 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű filmsztár tegnap vette át a legjobb színészi alakításért járó díjat a Golden Globe-gálán.

hirdetés

Valósággal tarolt a tegnap esti díjkiosztón a decemberben bemutatott Kaliforniai álom című alkotás, ami díjat hozott Ryan Gosling számára is. A színész megható beszédet intézett élete párjához, a munkásságát mindenben támogató Eva Mendeshez és közös lányaikhoz, Esmeraldához és Amadához.

Szeretném megpróbálni megfelelő módon kifejezni hálámat annak a valakinek, aki nevelte a lányunkat, várandós volt a másodikkal és közben még a rákkal harcoló fivérét is segítette, miközben én énekelve, táncolva és zongorázva életem legjobb tapasztalatát szereztem meg. Ha ő nem vállalt volna ilyen sokat magára, hogy én mindezt megtehessem, minden bizonnyal valaki más állna itt ma este. Szóval édesem, nagyon szépen köszönöm! És köszönettel tartozom a lányaimnak is. Szeretlek titeket! És ha ez lehetséges, szeretném ezt a díjat sógorom, Eva testvére, Juan Carlos Mendes emlékének ajánlani

– mondta beszédében Ryan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek