Starity

Érzelmektől túlfűtött beszédében biztatott mindenkit álmai követésére Emma Stone

2017. január 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznő tegnap este vette át a Kaliforniai álomban nyújtott színésznői teljesítményét méltató díjat a Golden Globe-gálán.

hirdetés

Köszönöm szépen! Szeretnék köszönetet mondani a Hollywood Foreign Pressnek ezért a díjért és csodálatom édesanyámnak is hálával tartozom. Köszönet mindenért, anyu! Ezen a héten van 13 éve, hogy ide költöztem, ami nem adathatott volna meg nekem anyukám, apukám és az öcsém nélkül. Utóbbi az egész életét feltette rám, szóval köszi, Spence, te vagy a legjobb! Köszönet jár Dougnak is, aki 12 éve mellettem van, és hálás vagyok még Hollynak, Michelle-nek, Megannek és Gretának. Köszi mindenért!

– kezdte beszédében Emma, majd így folytatta:

Köszöneti illeti továbbá a Lionsgate-et és a producereket, akik vállalták a kockázatot, amit ez a srác, Damien Chazelle jelentett, aki egy modern és eredeti musicalt szeretett volna létrehozni vagy legalábbis valami ilyesmi őrületet. Köszönet jár érte! És persze Damiennek is, amiért lehetőséget, elképzelést, ajánlást és szenvedélyt biztosított. Köszönettel tartozom még Ryannek [Ryan Gosling – a szerk.] is, amiért olyan tökéletes partnerem volt, amilyet az ember lánya csak kívánhat magának. Hálával emlegetem Mandy Moore-t, a koreográfusunkat a zsenialitásáért és türelméért és a stábunk minden egyes tagját.

Ez a film az álmodozóknak készült. Azt hiszem, ez a fajta remény és kreativitás a legfontosabb a világon. Erről szól ez a film. Minden kreatív személynek üzenem, akire rácsapták az ajtót – legyen az képletes vagy tényleges kizárás –, azoknak a színészeknek, akiknek félbeszakították a meghallgatását vagy a meg nem érkező visszahívásra várnak, és mindazoknak, akik legszívesebben feladnák az álmaikat, de mindig találnak reményt a padlóról való újbóli felálláshoz, hogy folytassátok, amit csináltok. Én veletek osztom meg ezt a díjat. Nagyon szépen köszönöm nektek! Köszönöm!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek