Starity

Nyilvános vitába keveredett Cara Delevingne

2017. január 10. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznői babérokra tört modellnek egyik követője szólt be a Twitteren, és karrierépítési tanácsokkal látta el, amit Cara nem vett jó néven.

hirdetés

Cara Delevingne fiatal kora ellenére igen sikeres modellkarriert tudhat maga mögött, emellett egyre keresettebb színésznőként is, noha maga is tudja, van még hova fejlődnie. A minap megosztotta több, mint hétmillió fős követőtáborával a Twitteren, hogy valami nagyszerű dologra készül, de van, aki még ebbe is bele tudott kötni.

Úton vagyok, hogy csináljak valmi hihetetlenül izgalmasat és ami miatt nagyon ideges vagyok

– csiripelte a modell a mikroblogon, nem sokkal később pedig meg is érkezett az üzenet a BradTheLadLong nevű felhasználótól:

Remélhetőleg egy igazi munka állásinterjújára tartasz. A külsőd meg fog fakulni, Cara. Nem csinálhatsz pénzt örökké a szemöldöködből.

A hozzászólás Carának is szemet szúrt és annyira felpaprikázta magát rajta, hogy nem tudott szó nélkül elmenni mellette, így arra kérte a felhasználót, hogy nőjön fel, olvasson könyvet vagy egyszerűen tegyen le ő maga is valamit az asztalra. A férfinek nem kellett több, közölte a világhrű modellel, hogy mindössze karrierépítési tanácsokkal kíván szolgálni számára, hogy sikeresebb legyen, hiszen mögötte már sok minden áll, nem csak úgy a levegőbe beszél. Caránál azonban ekkora betelt az a bizonyos pohár és nyilvánosan osztotta ki a „trollt”.

Meg fogod bánni, hogy így beszélsz velem. Én valóban azon fáradozom, hogy valami jót tegyek, aminek ráadásul semmi köze nincs a külsőmhöz. Te csak egy újabb figyelemre éhes férfi vagy, aki lehúzol embereket a Twitteren és azt gondolod, a külső a legfontosabb dolog. Próbálj tenni valamit a világért! Nekem nincs időm még egy olyan férfira, aki azáltal akar sikeres lenni, hogy könnyre fakaszt egy nőt. Máskülönben már tíz órája repülök és még félúton sem járok a cél felé, ahol életem legfantasztikusabb élményét élem majd át

– írta Cara.

Később kiderült, hogy a 24 éves modell Ugandába utazott a United Nations Foundation nevében, mely szervezet lehetőséget biztosít a lányoknak, hogy olyan fejlődő országokba jussanak el segítséget nyújtani, ahol az oktatás még gyerekcipőben jár.

Fotók: Twitter / Charlie Yaxley

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek