Starity

Nina Dobrev megszabadult védjegyévé vált hosszú hajától

2017. január 11. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók egykori sztárja úgy döntött, az új évhez új frizura is dukál.

hirdetés

Nina Dobrevet hosszú hajjal ismertük és szerettük meg, így annál nagyobb volt a meglepetés, amikor a színésznő rövid tincsekkel jelent meg legújabb filmje, a xXx: Újra akcióban című akciófilm londoni premierjén január 10-én, mindössze egy nappal a 28. születésnapja után.

A barna hajú szépség egészen elragadóan festett, új frizuráját pedig remekül kiemelte az általa viselt pánt nélküli Zac Posen-ruha, amit egy arany színű Jimmy Choo táskával és Christian Louboutin tűsarkúval kombinált.

Nina frizuráját egyébként barátnője, Riawna Capri készítette el, ráadásul a színésznő születésnapján, így minden szempontból megújultan vágott bele az új évbe. Capri elárulta, hogy Dobrev már régóta vágyott a hajvágásra és szeretett volna megszabadulni hosszú tincseitől, de ennek csak most érkezett el az ideje.

Megújult hajviseletét természetesen maga Nina is megmutatta az Instagramon, rajongói pedig közel egymillió lájkkal jutalmazták merészségéért.

Még ugyanott közzétett egy kisebb köszönetnyilvánítást is, hiszen születésnapja alkalmából megszámlálhatatlan jókívánsággal árasztották el rajongói, ő pedig egy gyerekkori képpel nosztalgiázott, visszaemlékezve a korábbi születésnapokra.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat és kedves üzeneteket! Abszolút átjött a szeretet

– írta a lenti kép mellé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek