Starity

Még mindig tárgyalnak az X-akták folytatásáról

2017. január 12. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még nem sikerült megegyezésre jutni, az amerikai Fox csatorna mindenképp szeretné folytatni az ikonikus sorozatot.

hirdetés
Még mindig tárgyalnak az X-akták folytatásáról
Fotó: Fox

Tavaly januárban mutatták be az X-akták folytatásául szolgáló tizedik évadot, melyhez mindösszesen hat rész készült. A sorozat kitűnő nézettséget produkált, ezért a Fox fejesei kijelentették, részükről folytatódhat a sorozat, azonban előtte még tárgyalniuk kell a széria főszereplőivel, David Duchovnyval és Gillian Andersonnal.

Először is, szeretnénk még több részt készíteni. [A folytatás] David, Gillian és Chris terveitől függ. Gillian az Egyesült Királyságban lakik, míg David New Yorkban és Kaliforniában, a sorozatot pedig Vancouverben készítjük. Chris Michiganben él. Szóval próbálunk úgy egyeztetni, hogy mindannyian tudjanak időt szakítani arra, hogy Vancouverben legyenek

– nyilatkozta Dana Walders programigazgató a Television Critics Association nyári sajtótájékoztatóján.

Szerdán a Fox munktársai is tiszteletüket tették a Television Critics Association téli sajtótájékoztatóján, így szóba jött az X-akták lehetséges folytatása is, mely jelenleg is foglalkoztatja a rajongókat. A Fox programigazgatója, David Madden így nyilatkozott a folytatás kapcsán:

Még folynak a tárgyalások. Képzelheted, milyen összetettek ezek a megbeszélések. Reméljük, rövidesen be tudunk valamit jelenteni [a sorozat folytatásával kapcsolatban].

Később a vezető producer elmondta, a cél az, hogy a tizenegyedik szezon több mint hat, viszont kevesebb mint huszonkét részes legyen.

via TVLine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek