Starity

Woody Harrelson szerepet kapott a Han Solóról szóló előzményfilmben

2017. január 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A várhatóan 2018-ban a mozikba kerülő film rendezői hozták nyilvánosságra az 55 éves színész leszerződtetésének hírét.

hirdetés

Már korábban is pletykálták a tengerentúlon, hogy Woody Harrelson tárgyalásokat folytat az egyelőre még el nem nevezett Han Solo-előzményfilm készítőivel egy esetleges szerepről, mostanra pedig biztossá vált: ő is feltűnik majd a képkockákon. Egyes vélekedések szerint a színész a címszereplő mentorát kelti majd életre, de ezt a feltételezést egyelőre se nem erősítették, se nem cáfolták meg.

Nem is lehetnénk izgatottabbak, amiért egy ilyen sokszínű művésszel dolgzhatunk együtt, mint amilyen Woody

– írta a StarWars.com oldalon közzétett közleményben a film két rendezője, Phil Lord és Christopher Miller.

Harrelson új szerepével egy igen ígéretesen alakuló stábhoz csatlakozott, hiszen Donald Glover és Emilia Clarke is leszerződött a produkcióhoz, melynek főszerepében Alden Ehrenreichet láthatjuk – ő nem kisebb személytől, mint Harrison Fordtól veszi át a stafétát.

Egy nagyon hosszúra nyúlt meghallgatási procedúrán vettem részt és nagyon sok időt töltöttem a filmet rendező srácokkal. A közelükben és ennek a világnak a közelében lenni életem leghatalmasabb élménye

– nyilatkozta a Han Solót alakító Alden.

A film forgatási munkálatai egyébként hamarosan kezdetüket veszik, hiszen a készítők 2018. május 25-ére datálták a premier dátumát.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek